Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Bank stofferen

Heeft u een horecazaak, kledingwinkel of een heel ander bedrijf en bent u opzoek naar een originele dinerbank of andere gestoffeerde bank, dan bent u bij Harpa aan het juiste adres voor een bank produceren en/of stofferen.

Zoals u het wilt

Een bank stofferen is specialistisch en nauwkeurig werk, waar onze stoffeerderij volledig in thuis is. Wij zijn in staat op uw banken te stofferen zoals u dat wilt. Naast dinerbanken stofferen wij ook zitpanelen, rugpanelen, decoratiepanelen, barkrukken etc. Niets is ons te gek.

Hoge kwaliteit

Bij een bank stofferen heeft u bij ons keuze uit meer dan duizend stoffen leder. De kwaliteit van al deze materialen is zeer hoog, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw bank snel beschadigd of slijt, want de kwaliteit van vandaag is de reclame voor morgen

Banken stofferen door de specialist

Wilt u ook een bank laten stofferen door de specialist?  Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze stoffeerders verstrekken u graag meer informatie en een gedetailleerde offerte. Wij begeleiden u door het gehele proces, met elke keer dezelfde gezichten.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00