Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!

Actuele aanbiedingen

Wij hebben regelmatig wisselende aanbiedingen. Soms zijn dit landelijke aanbiedingen omdat wij aangesloten zijn bij het CBW, wat weer staat voor extra zekerheid voor u als consument, tot lokale acties. Als wij van onze toeleveranciers een voordeel hebben ziet u dit ook ten alle tijde terug in onze actieprijzen. Waar u van op aan kunt is dat u van te voren weet wat de prijs is en waar u aan toe bent. Wij communiceren altijd de prijzen vooraf zodat u nooit achteraf tot negatieve verrassingen komt te staan.

Like ons op facebook

Als u ons liked op facebook maakt u om de 100-likes kans op een leuke attentie. Dus klik op deze link : FACEBOOK en like ons vandaag nog

CBW acties

U bent zeker van uw aankoop omdat wij zijn aangesloten bij het CBW. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Regelmatig zijn er ook acties omdat wij CBW erkend zijn. Vanaf kleine attenties tot grote aankoopbedragen contant retour.CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00