Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Boot stofferen

Voor het stofferen van een boot, bent u bij Harpa aan het juiste adres. Doordat wij werken met speciale maritime materialen, kunnen wij ieder meubelstuk op een gepaste wijze opnieuw stofferen. Met de nieuwe stoffering maken wij uw boot weer compleet als nieuw en kunt u er nog vele jaren van blijven genieten.

De beste materialen beschikbaar

Een boot stofferen is een van de specialiteiten van onze stoffeerderij. Onze ervaren bootstoffeerders hebben de beste materialen ter beschikking om iedere gewenste uitstraling van het interieur te bewerkstelligen. Deze werkzaamheden voeren wij uit door heel Nederland en bieden te allen tijde een stoffering op maat. Bekijk de video op deze pagina om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor een boot stofferen en doe bruikbare ideeën op voor de bekleding van uw boot of een caravan stofferen.

Juiste prijs- kwaliteitsverhouding

De enorme keuze aan materialen, kleuren en patronen biedt u ongetwijfeld de mogelijkheid om het interieur voor de boot te verkrijgen die u altijd heeft willen hebben. Wij leveren daarbij altijd de juiste prijs- kwaliteitsverhouding, waardoor u weet dat u nooit teveel betaalt. Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies voor het stofferen van uw boot of laat direct een gratis offerte opstellen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00