Harpa Meubelstoffeerderij

024 - 6412940
Uniek interieur met de juiste stoffering
Exact zoals u dat wilt
Stofferen van caravans, campers en boten
Meubels op maat laten maken
Uw boot als nieuw
Banken stofferen zoals u het wilt
Stofferen van speciale maritieme materialen
Stoffering van ieder merk en type mogelijk
Ruime materiaal keuze bij uw stoffeerder
Soffering volledig naar uw smaak
Ontwerpen, maken en stofferen van banken
Perfecte kwaliteit

Direct aan de slag

Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Privacy Policy

Volg ons:

Caravan stofferen

Regelmatig worden wij gevraagd voor een caravan stofferen. Dit is een klus die wij met veel plezier voor u uitvoeren. Bij het stofferen van caravans geven wij het interieur een moderne uitstraling, waardoor uw caravan er weer als nieuw uit komt te zien.

Bekijk verschillend voorbeelden

In het verleden hebben wij al vele caravans van een nieuwe stoffering voorzien. Voorbeelden van projecten die wij met succes hebben afgerond vindt u in de onderstaande video. Dit is echter maar een zeer klein gedeelte van de caravans die wij in de afgelopen 45 jaar gestoffeerd hebben.

Precies zoals u het wilt hebben

Wij houden van tevreden klanten en zullen er daarom alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Bij een caravan stofferen bespreken wij van te voren nauwkeurig de opdracht door met onze klanten, zodat wij precies kunnen realiseren wat u wilt. Daarbij kunt u al uw wensen kenbaar maken en exact aangeven hoe u het precies wilt hebben.

Altijd een passende oplossing

Maak gerust een afspraak met onze meubelstoffeerderij voor een caravan, camper of boot stofferen. Voor ieder verzoek hebben wij passende oplossingen, waardoor wij zelden iemand hebben moeten teleurstellen. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u het formulier aan de linkerkant van deze website invullen en versturen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een caravan stofferen kenbaar te maken.