Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Caravan en camper stofferen

Regelmatig worden wij gevraagd voor het stofferen van caravans en/of camper. Dit is een klus die wij met veel plezier voor u uitvoeren. Bij het stofferen van caravans geven wij het interieur een moderne uitstraling, waardoor uw caravan er weer als nieuw uit komt te zien. Vooraf wordt alles uitvoerig met u doorgesproken. Eventuele aanpassingen in schuim en/of indeling komen hier uitgebreid aan de orde.

Bekijk verschillend voorbeelden

In het verleden hebben wij al vele caravans van een nieuwe stoffering voorzien. Voorbeelden van projecten die wij met succes hebben afgerond vindt u in de onderstaande video. Dit is echter maar een zeer klein gedeelte van de caravans die wij in de afgelopen 50 jaar gestoffeerd hebben.

Precies zoals u het wilt hebben

Wij houden van tevreden klanten en zullen er daarom alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Bij een caravan / camper stofferen bespreken wij van te voren nauwkeurig de opdracht door met onze klanten, zodat wij precies kunnen realiseren wat u wilt. Daarbij kunt u al uw wensen kenbaar maken en exact aangeven hoe u het precies wilt hebben.

Altijd een passende oplossing

Maak gerust een afspraak met onze stoffeerderij voor een caravan, camper of boot stofferen. Voor ieder verzoek hebben wij passende oplossingen, waardoor wij zelden iemand hebben moeten teleurstellen. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u het formulier aan de rechterkant van deze website invullen en versturen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een caravan stofferen kenbaar te maken.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00