Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!

CBW-erkend bedrijf

Stoffeerderij HARPAj is een CBW-erkend bedrijf. CBW-erkend betekent dat u zeker bent van uw aankoop bij onze stoffeerderij. De veiligheid en zekerheid die wij als CBW-erkend bedrijf bieden geeft u vele voordelen.

Houden aan de voorwaarden

In ons land zijn op dit moment bijna 3.000 woonwinkels aangeduid als CBW-erkend. CBW-erkende bedrijven houden zich aan de voorwaarden die bij het deelnemerschap voldaan zijn. Bovendien dienen deze ondernemingen de CBW-erkend- voorwaarden te blijven hanteren.

Bescherming van de consument

De extra voorwaarden die CBW-erkende bedrijven hanteren, zorgen voor extra bescherming van consumenten. Zo houdt Harpa zich aan regels met betrekking tot (aan)betalingen, annuleringen, levertijden, leveringen, vervoersmogelijkheden en garanties. Zo bieden wij u extra zekerheid op uw aankoop bij onze stoffeerderij.

Meer weten?

Indien u meer wilt weten over de garanties die wij als CBW-erkend bedrijf bieden of vragen heeft over deze erkenningsregeling, kunt u via de website cbw-erkend.nl meet te weten komen.CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00