Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Familie van Haren

In 1965 startte Jack van Haren zijn woninginrichting met daarbij een meubelstoffeerderij, in de jaren 90 is hij zich helemaal gaan richten op het meubelstofferen. Samen met zijn vrouw Gerda heeft hij er een stabiel, betrouwbaar en betaalbaar bedrijf van gemaakt. In het laatste decennia hebben de beide zoons Patrick en Ralph het bedrijf versterkt en is het uitgegroeid tot een landelijk opererende marktspeler die zeker nog niet is uitgegroeid.

De klant is koning

Bij ons wordt er nog goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Er is niets waar geen oplossing voor is. Omdat wij het gehele proces uw aanspreekpunt zijn, van verkoop, tot ophalen van de meubels tot het produceren en weer bezorgen toe, maakt het dit voor zowel u als ons een persoonlijke aangelegenheid waarin u voorop staat.

Goede kwaliteit en heldere service

Wij kunnen door het gebruik van de nieuwste technieken uw meubels, boot, caravan en bank stofferen en de kussens de juiste vorm geven door de keuze voor het juiste binnenwerk. Hierbij leveren wij de goede kwaliteit en bent u verzekerd van een goede en heldere service.

Laat u nu adviseren door een van ons

Als u meer wilt weten over het stofferen van uw meubels of interieur kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten en bekijken met plezier wat wij voor u kunnen betekenen. Wij begeleiden nu door het gehele proces, met elke keer dezelfde gezichten.CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00