Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerder Maas & Waal

Als u van plan bent om uw meubels te stofferen, kunt u terecht bij Stoffeerderij Harpa. Ralph van Haren, zelf wonend in het land van Maas & Waal, komt graag bij u langs om u een vrijblijvend advies te geven. Wij zijn als meubelstoffeerder in geheel Maas en Waal en omgeving voor vele al een bekend adres. Naast stoelen, banken en fauteuils stofferen in stof, kunstleder of leder kunt u ook bij ons terecht voor het opvullen van uw meubels. Tevens produceren wij ook hockers, diner-banken op maat. Neem d.m.v. het contactformulier contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wij luisteren naar uw wensen

Doordat wij de kwaliteit van onze werkzaamheden als meubelstoffeerder hoog in het vaandel hebben staan, maken wij gebruik van de beste stoffen en de meest effectieve technieken. Door goed naar uw wensen te luisteren, kunnen wij u een gepaste stoffering adviseren, waar u vele jaren plezier van zult hebben. Bij het stofferen vergeten wij niet het binnenwerk van uw meubels te controleren. Waar nodig kunnen wij dit vervangen, zodat het comfort en de kwaliteit blijft gewaarborgd.

Oog voor vakmanschap en kwaliteit

Onze klantgerichte benadering en een solide oog voor vakmanschap en kwaliteit, zorgt ervoor dat wij door een enorme verscheidenheid aan opdrachtgevers, benaderd worden voor zowel grote als kleine opdrachten in Maas en Waal.

Maak direct een afspraak

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren, bent u bij onze meubelstoffeerder van harte welkom. In nauw overleg zullen wij de opdracht doorspreken, zodat u al uw wensen kunt bespreken en de keuze voor de juiste stoffering kunt maken. U kunt een afspraak maken met onze meubelstoffeerder in Maas en Waal, door telefonisch of per mail contact op te nemen. Bovendien kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op deze website.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00