Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubel stoffering

Als u op zoek bent naar een professionele partij voor kwalitatief goede meubel stoffering, dan bent u bij onze stoffeerderij aan het juiste adres. Wij bieden u een flexibele en heldere service op maat. U weet van te voren exact wat u te wachten staat. Wij komen onze afspraken na!

Van bank, fauteuil, stoel naar boot, camper of caravan

Op professionele wijze werkt onze stoffeerderij aan de stoffering van zowel klassieke als moderne meubels. Naast het stofferen van stoelen, banken, poefen en hockers, kunnen wij het volledige interieur van uw caravan, camper en boot van een nieuwe stof voorzien.

Ruime keuze in stoffen

Voor de stoffering heeft u een zeer ruime keuze in stoffen en (kunst)leder, zodat u de stof kunt kiezen die u nodig heeft en het beste bij uw interieur past. Wij werken alleen maar met projectgeschikte meubelstoffen en dus niet met decoratieve stoffen die concurrenten aanbieden.

Weten waar u aan toe bent

Wij voorzien u graag van meer informatie over de stoffering van uw meubel. Desgewenst sturen wij u een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent, voordat wij uw meubel stofferen.

Neem contact met ons op en u ontvangt binnen 24 uur (werkdagen) een vrijblijvende offerte.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00