Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerder den Bosch

Harpa is werkzaam als professionele meubelstoffeerder in den Bosch en omgeving. Wij zijn in staat om vrijwel al uw meubels van een nieuwe stoffering te voorzien. Doordat al onze meubelstoffeerders beschikken over een jarenlange ervaring, kunnen zij u op een snelle, efficiënte en vakkundige manier van dienst zijn. Voor ieder type meubel en voor iedere wens, hebben wij als meubelstoffeerder een juiste oplossing.

Geen enkel project is te gecompliceerd

U kunt bij onze meubelstoffeerder terecht voor het stofferen van een stoel of bank, maar ook voor een heel interieur van bijvoorbeeld een winkel, restaurant of hotellobby. Geen enkel project in den Bosch is voor onze meubelstoffeerders te gecompliceerd. Door een grondige controle van het binnenwerk, leggen wij de juiste basis voor de best passende stoffering. Zodra de kwaliteit van het binnenwerk onvoldoende is, zullen wij deze op een vakkundige manier herstellen, zodat u profiteert van een duurzaam resultaat.

Ontvang deskundig advies

De keuze aan materialen en stoffen is bij onze meubelstoffeerder enorm. Voor het creëren van ieder type sfeer in uw huis, bedrijfspand, hotel, restaurant en winkel, beschikken wij over passende oplossingen. Bij het maken van een keuze, kunnen wij u deskundig adviseren. Op basis van uw wensen, weet onze meubelstoffeerder in den Bosch u de meest geschikte stoffering aan te raden. Hiermee bent u verzekerd van het gewenste resultaat en kunt u nog vele jaren genieten van uw vernieuwde meubilair.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00