Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerder Eindhoven

Woont of werk u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar een betrouwbare meubelstoffeerder in Eindhoven en omgeving? Dan zit u bij Harpa helemaal goed. Wij stofferen al vele jaren allerlei soorten meubels voor zowel bedrijven als particulieren in heel Eindhoven en omliggende plaatsen. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van een nieuwe stof voor een eenvoudige stoel, maar ook het vernieuwen van een compleet interieur van een restaurant en winkel.

Creëer de gewenste sfeer

Bij het aanbrengen van een nieuwe stoffering, zal de meubelstoffeerder eerst de oude stof verwijderen. Vervolgens wordt het binnenwerk van het meubel nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig, vervangen. Zodra de basis van de stoffering voldoende is, zal de meubelstoffeerder de door u uitgekozen stof op het meubel aanbrengen. De ruime hoeveelheid aan stoffen, stelt u in de gelegenheid om vrijwel iedere gewenste sfeer in uw ruimte in Eindhoven te creëren. Voor een deskundig advies voor het scheppen van de juiste sfeer, bent u van harte welkom bij uw meubelstoffeerder. Met onze kennis en ervaring, weten wij uw wensen om te zetten in passende oplossingen.

Duurzaam resultaat

Doordat wij uw meubilair geheel op maat stofferen, weet u zeker dat de stoffering voldoet aan uw wensen. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij voorop. Dit vindt u niet alleen in het aanbrengen van de stoffering, maar ook in de kwaliteit van de stoffen. Dit biedt u een duurzaam resultaat, waar u voor een lange tijd van kunt genieten. Neem vandaag nog contact op met uw meubelstoffeerder in Eindhoven en maak onmiddellijk een afspraak.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00