Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerder Tilburg

Harpa is al vele jaren het vertrouwde adres voor mensen die op zoek zijn naar een vakbekwame meubelstoffeerder in Tilburg of omgeving. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de hele regio en weten steeds meer mensen ons te vinden voor het stofferen van het meubilair. Met ons ruime assortiment aan stoffen, weet onze meubelstoffeerder vrijwel iedere gewenste sfeer te creëren.

Zeer ruime ervaring

Voor talloze opdrachtgevers in Tilburg en omliggende plaatsen, hebben wij inmiddels het meubilair gestoffeerd. Van een enkele fauteuil tot een compleet interieur van een restaurant, geen enkele opdracht is voor ons te klein of te groot. Doordat zowel particulieren als bedrijven gebruik kunnen maken van onze diensten, hebben wij een zeer ruime ervaring.

Professioneel advies

Het assortiment aan stoffen, zorgt er samen met de talloze kleuren en motieven voor, dat onze klanten vrijwel altijd vinden wat zij zoeken. Voor mensen die nog niet exact weten wat ze willen, kunnen wij u als meubelstoffeerder op een professionele wijze adviseren. Door de grote hoeveelheid aan projecten die wij in het verleden in Tilburg hebben mogen realiseren, weten wij al snel op welke wijze wij de sfeer kunnen creëren die u wilt.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Maak direct een afspraak met onze meubelstoffeerder in Tilburg en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij leggen met veel plezier uit hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen, kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00