Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerder Utrecht

Voor een vakkundige meubelstoffeerder in Utrecht bent u bij Harpa aan het juiste adres. Al vele jaren weten zowel bedrijven als particulieren onze meubelstoffeerderij te vinden voor het stofferen van allerlei objecten. Zo kunnen wij niet alleen een eenvoudige stoel of bank van een nieuwe stoffering voorzien, maar zijn wij ook in staat om uw hele interieur opnieuw te stofferen. Denk bijvoorbeeld aan het stofferen van uw caravan, boot, restaurant of winkel in Utrecht.

Nakijken van het complete binnenwerk

Iedere meubelstoffeerder van ons bedrijf is gedegen opgeleid en beschikt over vele jaren ervaring in het vak. Naast het aanbrengen van een nieuwe stoffering in Utrecht, kunnen wij er ook voor zorgen dat het complete binnenwerk van uw meubels worden nagekeken en zo nodig te vervangen. Het binnenwerk is de basis voor een comfortabel meubel en is een essentieel onderdeel voor het aanbrengen van een nieuwe stoffering.

Zeer ruime keuze aan stoffen

U heeft bij onze meubelstoffeerder een zeer ruime keuze aan stoffen, kleuren en motieven. Hiermee zult u ongetwijfeld vinden waar u naar op zoek bent. Onze voorkeur gaat uit naar duurzame materialen, waardoor u voor een langere tijd kunt genieten van uw vernieuwde meubilair. Doordat wij als meubelstoffeerder in Utrecht, alle meubels op maat verwerken heeft u altijd een uniek object die u nergens anders tegen zult komen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00