Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Meubelstoffeerderij Nijmegen

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerderij in Nijmegen en omgeving? Dan is Harpa dé ideale partij. Wij werken niet alleen in de omgeving van Nijmegen, maar zijn werkzaam voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Compleet naar uw wens

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van meubels en andere elementen in zowel stof als (kunst)leder. Door het gebruik van diverse stoffen en materialen kunnen wij uw interieur compleet naar uw wens opleveren.

Gratis beoordeling van het binnenwerk

Als meubelstoffeerderij in Nijmegen beoordelen wij gratis het binnenwerk van uw meubel, zodat wij in overleg met u kunnen zorgen voor optimaal zitcomfort. Hierbij kunt u er van uitgaan dat u kwaliteit krijgt en profiteert van ruim 45 jaar vakmanschap.

Bezoek ons atelier

U bent van harte welkom in het atelier van onze meubelstoffeerderij Nijmegen. Hier kunt u naar hartenlust ideeën opdoen en onze medewerkers om advies vragen. U kunt ons ook benaderen om bij u op locatie langs te komen om het een en ander door te nemen. Neem gerust eens contact met ons op!

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00