Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Projectstoffering

Welkom bij Harpaproject.nl,

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van meubilair zoals:

  • projectmeubilair
  • kantine- en restaurantmeubilair
  • behandeltafels en tandartsstoelen    
  • bureaustoelen
  • wacht- en vergaderruimte
  • stoffering van winkelmeubilair / beursbenodigdheden
  • Kortom alles wat te stofferen is……

Wij werken volgens de laatste ontwikkelingen op meubelstoffeergebied met producten van hoge kwaliteit. Materialen waar wij mee werken zijn o.a. : panteraschuim, koudschuim, presspoly, dacron, dacronwatten en polyvlokken.

Voor de bekleding hebben wij een ruim assortiment van leder van dé toonaangevende leerlooierijen van Nederland waaronder Koninklijke Hulshof, Ohman, van Leeuwen en Pessers.

Ook beschikken wij over een zeer ruime collectie projectstoffen en kunstleder die de eigenschappen bezitten die u kunt verwachten voor uw projectmeubilair, deze stoffen kunnen vuilafstotend
behandeld worden (of zijn dit al) en zijn bijvoorbeeld brandvertragend.

In deze tijd van kostenbeheersing kunnen wij voor u door middel van hergebruik van nog goede materialen en grondstoffen uiterst concurrerend uw meubilair weer als nieuw maken met, eventueel gewenst, een nieuwe frisse look.

Wij geven u voor aanvang een exacte prijsopgave, uiteraard vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent. U komt dan later niet voor een negatieve verrassing te staan.

U kunt contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek, waarbij wij antwoord kunnen geven op uw specifieke vragen en eventueel de objecten kunnen bekijken voor een vrijblijvende prijsopgave.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPA

Bij ons kunt u terecht voor het herstofferen van alle merken zoals: Leolux, Gelderland, Artifort, Montis, Jori, Kartell, Design On Stock, Harvink, Montel, Natuzzi, Italsofa, Pode, Rolf Benz enz enz

Wij gebruiken stoffen, kunstleder en leder van: De Ploeg, Ohmann leder, Hulfshof, JOOP!, Aritex, Viva Fabrics, Carmat, Fine, Fanny Arondson, Hopke, Keymer, Mercis, Kilsund, Kobe, Mulberry, Reynaldo, Saum & Viebahn, Silvera, Switch, van Leeuwen leder, Verjans, Warwick en vele andere.

Neem nu snel vrijblijvend contact met ons op!

 CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00