Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Stoffering

Een meubels op maat, dat is een reden om naarStoffeerderij HARPA te gaan. Wij kunnen een meubel precies maken zoals u wilt en voorzien van de juiste stoffering. Met dit meubelstuk heeft u een uniek object waar u veel bekijks mee zult krijgen. Vooraf worden alle details uitvoerig met u doorgesproken en geven wij u goed en degelijk advies.

Zoek niet langer verder

Bent u al een tijd op zoek naar een passend meubelstuk voor in uw woonkamer of voor een bepaalde hoek in uw huis, maar heeft u het juiste meubel nog niet kunnen vinden? Dan kan een meubel of maat met de juiste stoffering een oplossing voor u zijn .

Langdurig plezier met de juiste stoffering

Van de stoffering tot de vorm van het meubel, alles kunt u zelf bepalen. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u optimaal adviseren, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor de juiste stoffering en langdurig plezier kunt hebben van uw meubilair.

Maak een afspraak met de specialist

Neem direct contact op om een afspraak te maken met een specialistische stoffeerder. U kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw meubel met de gewenste stoffering. Vul hiervoor het formulier op deze website in en stuur het op.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00