Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!

Tweede kans voor uw meubels

Het komt regelmatig voor dat mensen hun meubels weg doen, omdat ze voor een andere kleur of stijl in huis kiezen, de meubelen te oud zijn of mensen raken uitgekeken op bepaalde meubelen. Maar vaak is dit dmv een herstoffering veel voordeliger om uw interieur weer een geheel nieuw aanzien te geven. Zo geeft u uw meubels weer een 2e leven.

Nieuwe stoffering

Aan het meubelstuk is vaak te zien dat het heel wat meegemaakt heeft. Het kan zijn dat u een emotionele band heeft met het meubel en het juist liever niet weg wilt doen. Dat hoeft ook niet! Uw oude meubels kunt u met een nieuwe meubel stoffering weer nieuw leven in blazen. Zo wordt het stoeltje van oma weer geheel eigentijds maar behoud het zijn historie en herinnering.

Uw meubels als nieuw

Door de meubels te laten stofferen door een gespecialiseerde meubelstoffeerderij, is het mogelijk om uw meubels in een nieuw jasje te steken, zodat het er weer als nieuw uitziet en nog jaren mee kan gaan.

Juiste technieken en materialen

Stoffeerderij HARPA beschikt over een moderne werkplaats waar wij vrijwel alle meubels een tweede kans kunnen geven met een nieuwe stoffering. Door gebruik van de juiste technieken en materialen kunnen wij de meubels stofferen zoals u dat wilt. Meer weten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00