Bank stofferen

Bank laten stofferen

Heeft u een horecazaak, kledingwinkel of een heel ander bedrijf en bent u opzoek naar een originele dinerbank of andere gestoffeerde bank, dan bent u bij Harpa aan het juiste adres voor een bank produceren en/of stofferen.

Zoals u het wilt

Een bank stofferen is specialistisch en nauwkeurig werk, waar onze stoffeerderij volledig in thuis is. Wij zijn in staat op uw banken te stofferen zoals u dat wilt. Naast dinerbanken stofferen wij ook zitpanelen, rugpanelen, decoratiepanelen, barkrukken etc. Niets is ons te gek.

Hoge kwaliteit

Bij een bank stofferen heeft u bij ons keuze uit meer dan duizend stoffen leder. De kwaliteit van al deze materialen is zeer hoog, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw bank snel beschadigd of slijt, want de kwaliteit van vandaag is de reclame voor morgen

Banken stofferen door de specialist

Wilt u ook een bank laten stofferen door de specialist?  Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze stoffeerders verstrekken u graag meer informatie en een gedetailleerde offerte. Wij begeleiden u door het gehele proces, met elke keer dezelfde gezichten.

Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights