Boot stofferen

Wij stofferen ook boten

Voor het stofferen van een boot, bent u bij Harpa aan het juiste adres. Doordat wij werken met speciale maritime materialen, kunnen wij ieder meubelstuk op een gepaste wijze opnieuw stofferen. Met de nieuwe stoffering maken wij uw boot weer compleet als nieuw en kunt u er nog vele jaren van blijven genieten.

De beste materialen beschikbaar

Een boot stofferen is een van de specialiteiten van onze stoffeerderij. Onze ervaren bootstoffeerders hebben de beste materialen ter beschikking om iedere gewenste uitstraling van het interieur te bewerkstelligen. Deze werkzaamheden voeren wij uit door heel Nederland en bieden te allen tijde een stoffering op maat. Bekijk de video op deze pagina om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor een boot stofferen en doe bruikbare ideeën op voor de bekleding van uw boot of een caravan stofferen.

Juiste prijs- kwaliteitsverhouding

De enorme keuze aan materialen, kleuren en patronen biedt u ongetwijfeld de mogelijkheid om het interieur voor de boot te verkrijgen die u altijd heeft willen hebben. Wij leveren daarbij altijd de juiste prijs- kwaliteitsverhouding, waardoor u weet dat u nooit teveel betaalt. Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies voor het stofferen van uw boot of laat direct een gratis offerte opstellen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights