Caravan en camper stofferen

Caravan en camper stofferen

Regelmatig worden wij gevraagd voor het stofferen van caravans en/of camper. Dit is een klus die wij met veel plezier voor u uitvoeren. Bij het stofferen van caravans geven wij het interieur een moderne uitstraling, waardoor uw caravan er weer als nieuw uit komt te zien. Vooraf wordt alles uitvoerig met u doorgesproken. Eventuele aanpassingen in schuim en/of indeling komen hier uitgebreid aan de orde.

Bekijk verschillend voorbeelden

In het verleden hebben wij al vele caravans van een nieuwe stoffering voorzien. Voorbeelden van projecten die wij met succes hebben afgerond vindt u in de onderstaande video. Dit is echter maar een zeer klein gedeelte van de caravans die wij in de afgelopen 50 jaar gestoffeerd hebben.

Precies zoals u het wilt hebben

Wij houden van tevreden klanten en zullen er daarom alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Bij een caravan / camper stofferen bespreken wij van te voren nauwkeurig de opdracht door met onze klanten, zodat wij precies kunnen realiseren wat u wilt. Daarbij kunt u al uw wensen kenbaar maken en exact aangeven hoe u het precies wilt hebben.

Altijd een passende oplossing

Maak gerust een afspraak met onze stoffeerderij voor een caravan, camper of boot stofferen. Voor ieder verzoek hebben wij passende oplossingen, waardoor wij zelden iemand hebben moeten teleurstellen. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u het formulier aan de rechterkant van deze website invullen en versturen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een caravan stofferen kenbaar te maken.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights