Caravanstoffering

Caravanstoffering

Mogelijk bent u toe aan nieuwe bekleding voor uw caravan, vouwwagen of camper, of wilt u uw bestaande kussens terug brengen in hun oorspronkelijke vorm, zodat ze weer een optimaal zitcomfort geven. Wij bieden u deze mogelijkheid in elke gewenste vorm, dikte en afmeting, voor zowel binnen- als buitenkussens.

Alles wordt voor u op maat gemaakt in stof, leder of kunstleder, afhankelijk van uw wensen en budget. Natuurlijk kunt u ook altijd met uw kussens, foto’s of tekening bij ons langs komen voor een prijsopgave, zodat u direct de diverse mogelijkheden kunt bekijken en een advies op maat van onze specialisten krijgt.

Wij tonen u graag de verschillende manieren om uw kussens vorm te geven, maar vooral de keuze van het binnenwerk is zeer belangrijk voor het juiste zit- en slaapcomfort. Wij leveren diverse soorten
koudschuim, polyether, panteraschuim in diverse soortelijke gewichten, dus voor ieder gebruik kunnen we aan uw wensen voldoen.

Het interieur van uw caravan of camper hoeft trouwens niet versleten te zijn om het te laten vervangen: een perfect onderhouden caravan of camper krijgt immers een 2de leven met een nieuwe stoffering.

Harpa staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service, mede door 55 jaar ervaring met meubel-, caravan- en bootstoffering bent u verzekerd van een prima en eerlijk advies tegen een zeer redelijke
prijs.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons atelier waar u kunt zien hoe wij werken en met welke materialen. Wij kunnen u dan persoonlijk advies geven en u kunt alle stalen rustig bekijken, natuurlijk is
er ook de mogelijkheid om een selectie van deze stalen bij u thuis te beoordelen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte via WhatsApp!

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te sturen via WhatsApp en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende indicatieprijs. Tevens is het mogelijk via mail één of meerdere foto’s te sturen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige indicatieprijs.

 

Geverifieerd door MonsterInsights