Meubel stoffering

Uw meubels laten stofferen

Als u op zoek bent naar een professionele partij voor kwalitatief goede meubel stoffering, dan bent u bij onze stoffeerderij aan het juiste adres. Wij bieden u een flexibele en heldere service op maat. U weet van te voren exact wat u te wachten staat. Wij komen onze afspraken na!

Van bank, fauteuil, stoel naar boot, camper of caravan

Op professionele wijze werkt onze stoffeerderij aan de stoffering van zowel klassieke als moderne meubels. Naast het stofferen van stoelen, banken, poefen en hockers, kunnen wij het volledige interieur van uw caravan, camper en boot van een nieuwe stof voorzien.

60 jaar ervaring

Wij bezitten bijna 60 jaar ervaring als stoffeerderij en hebben al vele objecten voorzien van een passende stoffering. U kunt bij ons terecht om uw interieur nieuw leven te geven door een geheel andere stoffering aan te laten brengen.

 

Ruime keuze in stoffen

Keuze

Voor de stoffering heeft u een zeer ruime keuze in stoffen en (kunst)leder, zodat u de stof kunt kiezen die u nodig heeft en het beste bij uw interieur past. Wij werken alleen maar met projectgeschikte meubelstoffen en dus niet met decoratieve stoffen die concurrenten aanbieden.

Weten waar u aan toe bent

Wij voorzien u graag van meer informatie over de stoffering van uw meubel. Desgewenst sturen wij u een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent, voordat wij uw meubel stofferen.

Neem contact met ons op en u ontvangt binnen 48 uur (werkdagen) een vrijblijvende offerte.

 

Geverifieerd door MonsterInsights