Meubelstoffering

Meubelstoffering door Harpa

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van meubels in stof, leder en kunstleder.
Zowel moderne als klassieke meubels worden op zeer professionele wijze naar wens van onze klant ge(her)stoffeerd.

Zoek niet langer verder

Bent u al een tijd op zoek naar een passend meubelstuk voor in uw woonkamer of voor een bepaalde hoek in uw huis, maar heeft u het juiste meubel nog niet kunnen vinden? Dan kan een meubel of maat met de juiste stoffering een oplossing voor u zijn .

Langdurig plezier met de juiste stoffering

Van de stoffering tot de vorm van het meubel, alles kunt u zelf bepalen. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u optimaal adviseren, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor de juiste stoffering en langdurig plezier kunt hebben van uw meubilair.

 

Maak een afspraak met de specialist

Maak een afspraak

Neem direct contact op om een afspraak te maken met een specialistische stoffeerder. U kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw meubel met de gewenste stoffering. Vul hiervoor het formulier op deze website in en stuur het op.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte via WhatsApp!

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te sturen via WhatsApp en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende indicatieprijs. Tevens is het mogelijk via mail één of meerdere foto’s te sturen en u ontvangt binnen een paar dagen een zeer nauwkeurige indicatieprijs.

Geverifieerd door MonsterInsights