Familiebedrijf

Familie van Haren

In 1965 startte Jack van Haren zijn woninginrichting met daarbij een meubelstoffeerderij, in de jaren 90 is hij zich helemaal gaan richten op het meubelstofferen. Samen met zijn vrouw Gerda heeft hij er een stabiel, betrouwbaar en betaalbaar bedrijf van gemaakt. Sinds 2005 hebben de beide zoons Patrick en Ralph het bedrijf versterkt en is het uitgegroeid tot een landelijk opererende marktspeler die zeker nog niet is uitgegroeid.

De klant is koning

Bij ons wordt er nog goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Er is niets waar geen oplossing voor is. Omdat wij het gehele proces uw aanspreekpunt zijn, van verkoop, tot ophalen van de meubels tot het produceren en weer bezorgen toe, maakt het dit voor zowel u als ons een persoonlijke aangelegenheid waarin u voorop staat.

 

Goede kwaliteit en heldere service

Nieuwste technieken

Wij kunnen door het gebruik van de nieuwste technieken uw meubels, boot, caravan en bank stofferen en de kussens de juiste vorm geven door de keuze voor het juiste binnenwerk. Hierbij leveren wij de goede kwaliteit en bent u verzekerd van een goede en heldere service.

Laat u nu adviseren door een van ons

Als u meer wilt weten over het stofferen van uw meubels of interieur kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten en bekijken met plezier wat wij voor u kunnen betekenen. Wij begeleiden nu door het gehele proces, met elke keer dezelfde gezichten.

 

Geverifieerd door MonsterInsights