Stoffeerder

Stoffeerder Harpa

Bent u op zoek naar een stoffeerder in de omgeving van Arnhem of Nijmegen? Dan zit u goed bij Stoffeerderij Harpa. Stofferen is een specialiteit waar wij ons als stoffeerder al meer dan 45 jaar mee bezig houden. Voor bedrijven en particulieren hebben wij al vele objecten een nieuwe bestemming gegeven met de juiste stoffering.

Geef een impuls aan de beleving

Ook het terugbrengen van de bestaande kussens in de oorspronkelijke vorm, kunt u aan onze gespecialiseerde stoffeerders overlaten. Op die manier krijgt uw object een authentieke uitstraling en zal dit een enorme impuls geven aan de beleving.

Goede kwaliteit en heldere service

Wij kunnen door het gebruik van diverse technieken uw boot, caravan en bank stofferen en de kussens de juiste vorm geven door de keuze voor het juiste binnenwerk. Hierbij levert onze stoffeerder goede kwaliteit en bent u verzekerd van een goede en heldere service.

Laat u nu adviseren door uw stoffeerder

Meer weten?

Als u meer wilt weten over het stofferen van uw meubels of interieur kunt u contact met uw stoffeerder opnemen. Onze stoffeerders geven u graag meer informatie over onze diensten en bekijken met plezier wat wij voor u kunnen betekenen.

Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via WhatsApp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights