Stoffeerderij

Stoffeerderij Harpa

Niet alleen voor meubels stofferen, maar ook voor het stofferen van campers, caravans, boten en woonwagens kunt u bij onze stoffeerderij terecht. Onze Stoffeerderij kan met de juiste stof en kleur(combinatie) de bekleding van uw object zo veranderen dat de door u gewenste uitstraling wordt behaald.

Optimaal zitcomfort

Voor het stofferen een interieur kan onze stoffeerderij de bekleding en de kussens in iedere gewenst vorm, dikte en afmeting brengen, zodat u over een optimaal zitcomfort beschikt.

60 jaar ervaring

Wij bezitten bijna 60 jaar ervaring als stoffeerderij en hebben al vele objecten voorzien van een passende stoffering. U kunt bij ons terecht om uw interieur nieuw leven te geven door een geheel andere stoffering aan te laten brengen.

 

Eerlijk advies van uw stoffeerderij

Advies

Voor meer informatie over de materialen en mogelijkheden kunt u bij onze stoffeerderij terecht voor eerlijk advies. Deskundige stoffeerders realiseren voor iedere wens de juiste oplossing, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights