Projectstoffering

Projectstoffering Harpa

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van meubilair zoals:

  • projectmeubilair
  • kantine- en restaurantmeubilair
  • behandeltafels en tandartsstoelen 
  • bureaustoelen
  • wacht- en vergaderruimte
  • stoffering van winkelmeubilair / beursbenodigdheden
  • Kortom alles wat te stofferen is

Wij werken volgens de laatste ontwikkelingen op meubelstoffeergebied met producten van hoge kwaliteit. Materialen waar wij mee werken zijn o.a. : panteraschuim, koudschuim, presspoly, dacron, dacronwatten en polyvlokken.

Voor de bekleding hebben wij een ruim assortiment van leder van dé toonaangevende leerlooierijen van Nederland waaronder Koninklijke Hulshof, Ohman, van Leeuwen en Pessers.

Ook beschikken wij over een zeer ruime collectie projectstoffen en kunstleder die de eigenschappen bezitten die u kunt verwachten voor uw projectmeubilair, deze stoffen kunnen vuilafstotend
behandeld worden (of zijn dit al) en zijn bijvoorbeeld brandvertragend.

In deze tijd van kostenbeheersing kunnen wij voor u door middel van hergebruik van nog goede materialen en grondstoffen uiterst concurrerend uw meubilair weer als nieuw maken met, eventueel gewenst, een nieuwe frisse look.

Wij geven u voor aanvang een exacte prijsopgave, uiteraard vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent. U komt dan later niet voor een negatieve verrassing te staan.

U kunt contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek, waarbij wij antwoord kunnen geven op uw specifieke vragen en eventueel de objecten kunnen bekijken voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bij ons kunt u terecht voor het herstofferen van alle merken zoals: Leolux, Gelderland, Artifort, Montis, Jori, Kartell, Design On Stock, Harvink, Montel, Natuzzi, Italsofa, Pode, Rolf Benz enz.

Wij gebruiken stoffen, kunstleder en leder van: De Ploeg, Ohmann leder, Hulfshof, JOOP!, Aritex, Viva Fabrics, Carmat, Fine, Fanny Arondson, Hopke, Keymer, Mercis, Kilsund, Kobe, Mulberry, Reynaldo, Saum & Viebahn, Silvera, Switch, van Leeuwen leder, Verjans, Warwick en vele andere.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte via WhatsApp!

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te sturen via WhatsApp en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende indicatieprijs. Tevens is het mogelijk via mail één of meerdere foto’s te sturen en u ontvangt binnen een paar dagen een zeer nauwkeurige indicatieprijs.

 

Geverifieerd door MonsterInsights