Stoel stofferen

Stoel laten stofferen

Harpa is dé stoffeerder van Nederland. Bij onze stoffeerderij kunt u terecht voor een stoel stofferen en het stofferen van andere meubelstukken. Wij geven uw stoelen graag een nieuwe impuls met een unieke bekleding die voldoet aan uw wensen.

Jarenlang zitplezier

Laat uw stoel stofferen door een van onze specialistische stoffeerders en geniet langdurig van uw nieuwe bekleding. De kwaliteit is zo hoog dat u er jaren zitplezier van heeft.

Optimaal advies over de vele mogelijkheden

Ook als de bekleding van uw stoel nog niet aan vervanging toe is, maar u graag een nieuwe stof of kleur wilt voor de bekleding, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u optimaal adviseren over de vele mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Uw stoel weer als nieuw

Heeft u een stoel waarvan de bekleding niet meer naar wens is, terwijl de zetel zelf nog prima in orde is? Laat dan uw stoel stofferen door Harpa. Wij zorgen er voor dat uw stoel er weer als nieuw uit komt te zien.

Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave.

 

Geverifieerd door MonsterInsights