Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Bootstoffering

Welkom bij Bootstofferen.nl,

Mogelijk bent u toe aan nieuwe bekleding voor uw motorboot, zeiljacht of wilt u uw bestaande kussens terug brengen in hun oorspronkelijke vorm, zodat ze weer een optimaal zitcomfort krijgen. Wij bieden u deze mogelijkheid in elke gewenste vorm, dikte en afmeting, voor zowel binnen- als buitenkussens.

Alles wordt voor u op maat gemaakt in stof, leder of kunstleder, afhankelijk van uw wensen en budget. Natuurlijk kunt u ook altijd met uw kussens, foto’s of tekening bij ons langs komen voor een prijsopgave, zodat u direct de diverse mogelijkheden kunt bekijken en een advies op maat van onze specialisten krijgt.

Wij tonen u graag de verschillende manieren om uw kussens vorm te geven, maar vooral de keuze van het binnenwerk is zeer belangrijk voor het juiste zit- en slaapcomfort. Wij leveren diverse soorten
koudschuim, polyether, panteraschuim in diverse soortelijke gewichten, dus voor ieder gebruik kunnen we aan uw wensen voldoen.

Uw interieur hoeft trouwens niet versleten te zijn om het te laten vervangen: een perfect onderhouden motorboot, zeilboot, speedboot, jacht of sloep krijgt immers een 2de leven met een nieuwe stoffering.

Harpa staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service, mede door 50 jaar ervaring met meubel-, caravan- en bootstoffering bent u verzekerd van een prima en eerlijk advies tegen een zeer redelijke
prijs.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons atelier waar u kunt zien hoe en met welke materialen wij werken. Wij kunnen u dan persoonlijk advies geven en u kunt alle stalen rustig bekijken. Natuurlijk is
er ook de mogelijkheid om een selectie van deze stalen bij u thuis te beoordelen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPA

Als extra gratis service wordt het binnenwerk van uw meubel beoordeeld en wordt materiaal dat eventueel aan vervanging toe is (in overleg) vervangen zodat het zitcomfort weer als nieuw of zelfs beter wordt.

Bij ons kunt u terecht voor het herstofferen van alle soorten boten zoals: Motorboot, Zeilboot, Sloep, Speedboot, klassieke motorboot, grachtenboot enz enz

Wij gebruiken speciale maritime stoffen, kunstleder en leder van: Nautolex, Swela, Viva Fabrics maar ook van onze reguliere leveranciers zoals: De Ploeg, Ohmann leder, Hulfshof, JOOP!, Aritex, Viva Fabrics, Carmat, Fine, Fanny Arondson, Hopke, Keymer, Mercis, Kilsund, Kobe, Mulberry, Reynaldo, Saum & Viebahn, Silvera, Switch, van Leeuwen leder, Verjans, Warwick en vele andere.

Neem nu snel vrijblijvend contact met ons op!

 CBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

==============================
Vrijdag 1 vanaf 15.00 gesloten
Zaterdag 2 December gesloten
==============================

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00
==============================
Vrijdag 1 vanaf 15.00 gesloten
Zaterdag 2 December gesloten
=================================