Meubelstoffering

Uw waardevolle bezit een 2e leven!

Wij leveren aan RTL4

Al velen gingen u voor, ook RTL4

Projectstoffering

Specialist op gebied van projectstoffering

Caravan, Camper en Boot

Laat dit aan onze specialisten over

Diner-bank & Hocker Op Maat

Maar ook bedden, wandelementen enz

Familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 50 jaar!


Stoffeerder

Bent u op zoek naar een stoffeerder in de omgeving van Arnhem of Nijmegen? Dan zit u goed bij Stoffeerderij Harpa. Stofferen is een specialiteit waar wij ons als stoffeerder al meer dan 45 jaar mee bezig houden. Voor bedrijven en particulieren hebben wij al vele objecten een nieuwe bestemming gegeven met de juiste stoffering.

Geef een impuls aan de beleving

Ook het terugbrengen van de bestaande kussens in de oorspronkelijke vorm, kunt u aan onze gespecialiseerde stoffeerders overlaten. Op die manier krijgt uw object een authentieke uitstraling en zal dit een enorme impuls geven aan de beleving.

Goede kwaliteit en heldere service

Wij kunnen door het gebruik van diverse technieken uw boot, caravan en bank stofferen en de kussens de juiste vorm geven door de keuze voor het juiste binnenwerk. Hierbij levert onze stoffeerder goede kwaliteit en bent u verzekerd van een goede en heldere service.

Laat u nu adviseren door uw stoffeerder

Als u meer wilt weten over het stofferen van uw meubels of interieur kunt u contact met uw stoffeerder opnemen. Onze stoffeerders geven u graag meer informatie over onze diensten en bekijken met plezier wat wij voor u kunnen betekenen.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons online een offerte aanvragen door een foto en een korte omschrijving te mailen (info@harpa.eu) en u ontvangt zeer snel een geheel vrijblijvende offerte. Tevens is het mogelijk via Whatsapp één of meerdere foto’s te appen en u ontvangt zeer snel een zeer nauwkeurige prijsopgave. U kunt dit doen naar het telefoonnummer : 0648173884

Snel een vrijblijvende offerte via Whattsapp: 0648173884

Voor actueel werk bekijk onze facebook pagina: Actuele foto’s van Stoffeerderij HARPACBW-erkend CBW-erkend

Vrijblijvende
offerte aanvragen...

Onze locatie

Sinds december 2013 hebben we plaatsgenomen in ons nieuwe onderkomen welke voorzien is van een ruime showroom, waar wij ruim de tijd voor u nemen, maar uiteraard komen wij, indien u dit wenst, ook geheel vrijblijvend ook bij u thuis.

Lees meer

...

Professionele kwaliteit

Stoffeerderij HARPA werkt met de beste materialen en volgens de laatste technieken, zo wordt er efficiënt en effectief gewerkt en dit merkt u aan de zeer concurrende prijzen. Wij zijn aangesloten bij het CBW, wat u voordelen maar vooral zekerheden biedt.

Lees meer

...

Alle soorten en merken

Wij zijn bekend met alle soorten meubelen en merken oa: Leolux, Natuzzi, Artifort, Montis, Rolf Benz, Lancier, de Ploeg, Switch, Hopke, Clochard, Kobe, Keymer, Joop, Winter, Viva Fabrics EN NOG MEER.

Lees meer


Contactgegevens

Stoffeerderij HARPA
Edisonstraat 9
6604 BT Wijchen

Telefoonnummer. 024 - 6412940
Mobiel nummer. 06 - 48173884

E-mail adres: info@harpa.eu
Sitemap

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-13:00 + 14:00-16:00