Bank stofferen Arnhem

Uw bank laten stofferen bij Harpa

Bank stofferen Arnhem: Een nieuwe bekleding kan de levensduur van een meubelstuk met vele jaren verlengen. En voor de beste bekleding wilt u uw bank laten stofferen bij de beste stoffeerderij in Arnhem en omstreken. Liggend in het mooie Wijchen bevindt zich Stoffeerderij HARPA, actief in en om het land van Maas en Waal. Wij leveren uitsluitend maatwerk af, afgestemd op uw persoonlijke wensen op het gebied van kleur en materiaal. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en wij bieden u graag deskundig advies, gegrond in vele jaren ervaring. Al sinds 1965 zorgen wij ervoor dat uw bank stofferen in Arnhem en omstreken een eenvoudige taak is. Stuur ons een paar foto’s van de te repareren meubels via WhatsApp en wij geven u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Een bank stofferen was voor u in Arnhem nog nooit zo gemakkelijk

Bent u akkoord met onze offerte, dan kunnen wij u helpen om uw meubels naar ons toe te brengen. Het ophalen van uw bank wordt door ons gratis geregeld wanneer de bank zich binnen 25 km van Wijchen bevindt. Tegen een kleine vergoeding halen we hem ook voor u op tot een straal van 100 km rond onze showroom in Wijchen. Eenmaal in onze handen zorgen wij voor een geweldig eindresultaat, door onze vijftig jaar ervaring in het vak in te zetten. U krijgt een bekleding geheel naar wens, met keuze uit tal van verschillende materialen.

Een bank stofferen voor u in Arnhem met een mooie nieuwe laag stof, leer of kunstleer wordt door ons grondig aangepakt. Met kennis van zowel klassieke materialen als de nieuwste ontwikkelingen kan ons team van specialisten elke klus voor u aan. We hebben met de jaren een uitgebreid netwerk opgesteld van leveranciers door het land. Met dit netwerk zorgen we voor een goede prijs voor de hoogwaardige materialen die nodig zijn voor het stofferen van uw bank in Arnhem.

Een mooi stoffen bankstel of hoekbank is net een tandje comfortabeler dan een lederen variant. Ook is de prijs doorgaans wat lager. Je kunt rustig languit liggen op de bank voor een film of serie op tv. Er hangt tegelijkertijd ook een paar kleine nadelen aan een zachte stoffen bank. Met name vlekken zijn een stuk moeilijker te verwijderen en het schoonmaken van een ingedroogde vlek is een hels karwei. Ook huisdieren gaan niet altijd even goed samen met een stoffen bank. Vooral een hond die veel verhaart zal het bankstel snel van een tweede laag stof voorzien.

Stoffeerderij HARPA, hoge kwaliteit en geweldige service

In onze offerte kunnen we voor u rekening houden met eventuele huisdieren. Zo hoeft u de bank niet over enkele jaren opnieuw te laten stofferen omdat de kat de bank als krabpaal heeft gebruikt. U krijgt met de vrijblijvende offerte een eerlijke, vaste prijs. Stoffeerderij HARPA zorgt altijd voor de beste kwaliteit.

Bank stofferen Arnhem Bank stofferen Arnhem Bank stofferen Arnhem
Geverifieerd door MonsterInsights