Projectstoffering Arnhem

Projectstoffering Harpa

Projectstoffering Arnhem: Bent u op zoek naar nieuwe stoffering op grote schaal? Stoffeerderij HARPA helpt u graag verder met al uw wensen voor bijvoorbeeld uw restaurant of kantoor. We hebben al vijftig jaar ervaring onder de riem met projectstoffering voor mensen in Arnhem en omstreken. Met deze kennis pakken wij elke klus grondig voor u aan. Denk hierbij aan restaurantmeubels, bureaustoelen en wachtruimtes. Ook behandeltafels en tandartsstoelen kunnen van een nieuwe laag leder of kunstleder worden voorzien. U bespaart zo veel geld door oudere apparatuur en meubilair nieuw leven in te blazen in plaats van ze te vervangen.

Projectstoffering voor u in Arnhem, verkrijgbaar in vele soorten en maten

De bekleding van uw meubilair voldoet aan alle vooraf gestelde eisen en kan worden voorzien van extra eigenschappen. Denk hierbij aan onder meer een vuilafstotende coating of brandvertraging. Kom gerust een keer langs in onze showroom of neem contact op voor een gesprek. Hierin kunnen wij voor u uiteenzetten wat er allemaal gedaan kan worden en kunnen wij antwoord bieden op uw vragen. U krijgt in onze showroom een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren. Er kan ook een schatting gemaakt worden voor de prijsopgave, mocht u daarin geïnteresseerd zijn. Aan de hand van foto’s van uw meubilair en interieur kunnen wij ook zien welke soorten stof of leder goed passen binnen de uitstraling van uw bedrijf.

Wilt u de projectstoffering in Arnhem door HARPA laten regelen? Wij sturen u zo snel mogelijk een volledige en vrijblijvende offerte. De prijsopgave die hierop staat is vast. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte rekeningen. Dankzij ons netwerk van vertrouwde leveranciers en effectieve werkwijze krijgt u ook met onze scherpe prijzen een uitstekende kwaliteit. Ervaren specialisten in combinatie met hoogwaardige materialen leveren telkens weer een schitterend eindresultaat.

Met een eindeloze hoeveelheid kleuren en afwerkingen kunnen we de vormgeving aanpassen op uw bedrijf. Onze projectstoffering kan onder meer voor logo’s zorgen en uw bedrijfskleuren opnemen in het ontwerp. Uw kantoor wordt gesierd door uniek gestoffeerd meubilair, geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd.

Stoffeerderij HARPA, sterk met stof en leder

Met onze goede service en effectieve werkmethode maken wij ook van de grootste opdracht licht werk. U krijgt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Wij herstellen naast uw eigen maatwerk ook meubels van allerlei populaire merken als Leolux, Montis of Harvink. Al sinds 1965 zijn wij actief en met de jaren hebben we veel opgebouwd. Niet alleen een enorm uitgebreide ervaring met allerlei materialen en een serie betrouwbare leveranciers, maar ook een lange lijst tevreden klanten, die regelmatig terugkomen voor andere projectstoffering en meer in Arnhem en omstreken. Neem binnenkort contact op of kom een keer langs en zie welke kwaliteit wij voor u kunnen leveren.

Projectstoffering Arnhem Projectstoffering Arnhem Projectstoffering Arnhem
Geverifieerd door MonsterInsights