Projectstoffering Nijmegen

Projectstoffering door Harpa

Projectstoffering Nijmegen: Stoffering kan vele verschillende vormen aannemen, van een vernieuwde stoel of bank tot een behandeltafel of tandartsstoel. Op het gebied van de meer bedrijfsgerichte kant is Stoffeerderij HARPA zeer bekwaam in vele soorten projectstoffering voor u in Nijmegen. Met vijftig jaar ervaring in zowel stof als leder en kunstleder kunnen wij elke klus voor u aan, ongeacht de schaal. Van een losse behandeltafel of stoel tot een volledig restaurant aan dinerbanken. Wij zetten keer op keer ons beste beentje voor om uw projectstoffering in Nijmegen te realiseren. Met een combinatie van hoogwaardige materialen en ouderwets vakmanschap behalen we voor elke klus een prachtig eindresultaat.

Projectstoffering in vele vormen voor u in Nijmegen

Wij beginnen dit proces met u aan de hand van een paar foto’s. Deze kunt u via WhatsApp of een digitaal formulier op onze website opsturen. Aan de hand van deze foto’s beoordelen we niet alleen de stoffering, maar ook de rest van het meubelstuk. Als dit te versleten is om stoffering zinvol te maken zullen wij u aanraden om van stoffering af te zien. U bent in deze zeldzame gevallen beter uit met een nieuw meubel dan met een gestoffeerd meubel dat u een jaar later alsnog moet afdanken door slijtage aan de rest van het meubelstuk. We geloven dat met traditionele eerlijkheid veel meer bereikt kan worden dan met een snelle deal.

Wij geven u aan de hand van uw foto’s en persoonlijke wensen voor de meubels een vrijblijvende offerte. Deze heeft u vrijwel altijd binnen 24 uur in handen en de offerte geeft in detail weer wat we voor u gaan doen. Ook is deze offerte voorzien van een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de rekening krijgt. Woont u binnen een straal van 25 km van onze showroom, dan halen wij uw meubelen gratis op voor stoffering. Ideaal voor uw projectstoffering in Nijmegen. Tegen een kleine vergoeding kunnen we u ook tot 100km afstand van dienst zijn. Ook als u in Eindhoven of Den Bosch woont zit u dus goed bij ons. De kwaliteit van ons vakwerk is de moeite zeker waard.

Stoffeerderij HARPA, uw bedrijf voor alle stoffeerklussen

Met jaren ervaring halen wij het beste naar voren voor uw projectstoffering in Nijmegen en omstreken. Met ruime keuze in stof, leder en kunstleder evenals een breed scala aan kleuren en afwerkingen is vrijwel alles mogelijk. Stoffeer de banken in uw restaurant om beter aan te sluiten op de sfeer, of geef de stoelen in uw kantoorpand de kleuren van het bedrijf voor een professionele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij helpen u graag met deskundig advies, mocht u vragen hebben. Neem gerust een keer contact op of kom langs in onze showroom en zie wat wij allemaal voor u kunnen verrichten.

Projectstoffering Nijmegen Projectstoffering Nijmegen Projectstoffering Nijmegen
Geverifieerd door MonsterInsights