Meubelstofferen Nijmegen

Uw meubels laten stofferen bij Harpa

Meubelstofferen Nijmegen: Op het gebied van meubelstofferen zijn wij voor u in Nijmegen breed gespecialiseerd. Van stoelen en banken tot caravans en boten, wij gaan voor elke opdracht grondig te werk. Al sinds 1965 is Stoffeerderij HARPA actief in het stofferen van alles wat er maar te stofferen valt. In die vijftig jaar zijn we aan het werk geweest voor particulieren, restaurants en zelfs televisiesets. Met talloze mogelijkheden voor kleur, patroon en afwerking kan bijna elke wens gerealiseerd worden. Uw persoonlijke wensen worden zo mooi mogelijk opgenomen in een gratis, vrijblijvende offerte.

Vele keuzes in het meubelstofferen voor u in Nijmegen

Met een zee aan opties voor de kleur en afwerking van de bekleding is het soms moeilijk een keuze te maken. Met vijftig jaar ervaring op het gebied van meubelstofferen helpen wij u in Nijmegen uit de brand. We bieden u deskundig advies aan, gebaseerd of foto’s van uw meubelen of de meubelen zelf, als u deze meeneemt. We beoordelen de zitting en kijken of stoffering het beste antwoord is. Het komt voor dat de vulling of het meubel zelf zo ver heen is dat stofferen u niet veel meer oplevert. In dat geval gaan wij niet proberen om u alsnog stofferen aan te smeren. Wij zien liever dat onze hoge kwaliteit goed tot zijn recht komt bij u thuis.

Naast de stoelen en bank in uw woning kunnen wij met het meubelstofferen ook voor u in Nijmegen aan de slag in bijvoorbeeld de caravan of boot. Verder kan ook uw bedrijfspand, wachtkamer of restaurant aangepakt worden. We voorzien de stoffering van uw logo en zorgen ervoor dat de meubels het bedrijfsgevoel versterken. Met een uniek ontwerp creëert u zo een exclusieve en professionele sfeer in het kantoor.

Met een krachtige en effectieve werkmethode maken wij van alle vormen van meubelstofferen voor u in Nijmegen een groot succes. Aan de hand van foto’s zetten wij voor u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op. Deze offerte komt met een vaste prijs voor de werkzaamheden. U hoeft zo niet bang te zijn dat de rekening plotseling veel hoger uitvalt.

Stoffeerderij HARPA, van stoel tot zithoek, wij pakken alles aan

Ons team van specialisten gaat vervolgens voor u aan de slag. Alles in een straal van 25 km rond onze showroom in Wijchen wordt gratis opgehaald. Met vijftig jaar ervaring en toegang tot hoogwaardige materialen, geleverd door ons netwerk van vertrouwde leveranciers, gaan zij aan het werk. U krijgt een prachtig stukje maatwerk als resultaat, geheel afgestemd op uw persoonlijke behoeften en zeer duurzaam. U blaast oudere meubelen nieuw leven in en past ze gemakkelijk aan om de rest van uw interieur te verrijken. Neem snel contact op met Stoffeerderij HARPA en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Meubelstofferen Nijmegen Meubelstofferen Nijmegen Meubelstofferen Nijmegen
Geverifieerd door MonsterInsights