Meubelstofferen Arnhem

Uw meubels laten stofferen bij Harpa

Meubelstofferen Arnhem: Een mooi nieuw stukje stof, leder of kunstleder voor uw bank of stoel is bij Stoffeerderij HARPA snel geregeld. U heeft de keuze uit tientallen verschillende soorten stof in een vrijwel eindeloze hoeveelheid kleuren. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers kan ook voor veel verschillende kleuren leder dan wel kunstleder gekozen worden. Heeft u moeite om zelf de juiste keuze te maken, dan helpen wij u graag met deskundig advies. Wij baseren dit advies op vijftig jaar ervaring in het vak en talloze tevreden klanten. Het meubelstofferen voor u in Arnhem is bij ons in goede handen. Onze nette werkwijze geeft snel een mooi resultaat.

Eerlijk en netjes meubelstofferen voor u in Arnhem

De prijs voor het meubelstofferen voor uw meubels in Arnhem staat vast in de offerte. U hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten. Ook hoeft u niet lang te wachten op de offerte. Wij zorgen dat u deze binnen 24 uur ontvangt. U kunt een keer bij ons langskomen in de showroom in Wijchen of foto’s van de te stofferen meubelen opsturen via WhatsApp. Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Wat nieuwe stoffen betreft is er aan keuze geen gebrek. Zowel natuurlijk als synthetisch, er is voor ieder wat wils. Met een eindeloos aantal kleuren geeft u de bank of stoel precies de juiste uitstraling. Stoffen bekleding is aan te raden wanneer u een zachte, comfortabele bank wilt hebben. Goed om languit op te liggen na een dag hard werken. Met een nette bekleding en een comfortabele vulling wordt uw bank een zee van rust en ontspanning. U kunt rustig een serie of film kijken na een lange dag.

Let wel dat stoffen banken ook een paar nadelen hebben. Met name vlekken kunnen voor grote problemen zorgen. Een ingedroogde vlek is vaak een enorm hardnekkig werkje om te verwijderen. Ook huisdieren kunnen hier lastig zijn. Een verharende hond voorziet een stoffen bank al snel van een tapijt van haren. De kat daarentegen kan de stoffen bekleding gaan gebruiken als krabpaal. Het is in deze gevallen dan ook aan te raden om een lederen dan wel kunstlederen bankstel te nemen. Het meubelstofferen is voor u in Arnhem goed geregeld.

Stoffeerderij HARPA, maatwerk geheel naar uw wens

Een nieuwe bekleding op maat is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren telkens weer ongeëvenaard vakwerk, of het nu een paar stoelen betreft of alle dinerbanken in uw restaurant. We zijn onder meer actief in Den Bosch en Eindhoven, maar ook u in Arnhem kunt voor het meubelstofferen bij ons terecht. Met een effectieve werkwijze en een vaste prijs op onze vrijblijvende offerte krijgt u altijd waar voor uw geld. Neem snel contact op of kom een keertje langs in de showroom van Stoffeerderij HARPA.

Meubelstofferen Arnhem Meubelstofferen Arnhem Meubelstofferen Arnhem
Geverifieerd door MonsterInsights