Meubelstoffeerder Nijmegen

Harpa meubelstoffeerder

Meubelstoffeerder Nijmegen: Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder in Nijmegen? Stoffeerderij HARPA biedt al sinds 1965 uitstekende kwaliteit op maat. Bij ons staat de klant nog altijd voorop en door goed te luisteren kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wij gebruiken de nieuwste technieken, en met helder advies kunnen wij uw meubels, boot of caravan stofferen en de kussens een goede vorm bieden. Wij kiezen voor het juiste binnenwerk om zeker te zijn dat wij u het beste comfort bieden.

Professioneel advies door uw meubelstoffeerder in Nijmegen

Wij leveren altijd graag professioneel advies aan u, en helpen u om de beste keuze te vinden. U kunt natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook wordt als gratis service voor u het binnenwerk beoordeeld. Als dit beter vervangen kan worden, wordt dit in overleg voor u gedaan, zodat het zitcomfort gegarandeerd kan worden.

Caravan, camper en boot

U denkt bij een meubelstoffeerder voor u in Nijmegen wellicht in eerste instantie aan uw huismeubels, maar u kunt bij ons terecht om alle kussens die u heeft te voorzien van een nieuwe bekleding en binnenwerk, geheel naar uw wensen en budget en altijd voor u op maat gemaakt. U bent welkom in ons atelier om te kijken hoe er gewerkt wordt en om eventueel advies in te winnen van de deskundige medewerkers. Uiteraard kunt u de verschillende manieren van vormgeving voor uw kussens bekijken, maar ook het binnenwerk is van groot belang om het beste comfort te bieden. Hiervoor zijn verschillende soorten vulling beschikbaar, zodat er altijd aan uw wensen voldaan kan worden.

Projectstoffering

Zoekt u iemand voor projectstoffering, dan kan onze meubelstoffeerder dit voor u in Nijmegen regelen. Voor uw restaurantmeubels, bureaustoelen of wachtruimte zetten wij onze ervaring en specialisatie in, die samen met de uitstekende materialen altijd een goed resultaat leveren. De projectstoffen zijn zeer gevarieerd beschikbaar en kunnen tegen scherpe prijzen aangeboden worden. Als u vragen over uw project heeft, kunt u altijd contact opnemen voor een oriënterend gesprek en eventueel een exacte, vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden altijd vaste prijzen, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dinerbanken

Niet alleen kan de meubelstoffeerder aan al uw wensen voor het stofferen in Nijmegen voldoen, Stoffeerderij HARPA biedt ook dinerbanken op maat. Of het nu voor een bedrijf of restaurant is, of u heeft niet precies kunnen vinden wat u thuis graag wil hebben, wij kunnen alles voor u op maat maken, zodat u precies krijgt wat u zoekt. Als u ons de maten doorgeeft van de bank zoals u die wenst, ontvangt u van ons binnen 24 uur een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden alles voor uw restaurant, café of winkel, van dinerbanken en bekleding van barkrukken tot zitpanelen en decoratie.

Stoffeerderij Harpa is in Nijmegen de meubelstoffeerder die uw wensen kan realiseren.

Meubelstoffeerder Nijmegen Meubelstoffeerder Nijmegen Meubelstoffeerder Nijmegen
Geverifieerd door MonsterInsights