Meubelstoffeerderij Arnhem

Laat uw meubels stofferen bij Harpa meubelstoffeerder

Meubelstoffeerder Arnhem: Van een mooie bank tot elke stoel in uw restaurant, Stoffeerderij HARPA pakt elke klus grondig aan. Met een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne materialen kunnen we voor elk meubelstuk een mooie bekleding vinden. Maak van uw stoelen of banken iets unieks met onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en afwerking. Met vijftig jaar ervaring als meubelstoffeerder bieden we u in Arnhem deskundig advies. Vele tevreden klanten gaan u voor, met uiteenlopende opdrachten. Van banken tot boten, wij stofferen alles geheel op maat voor u.

De ideale meubelstoffeerder voor u in Arnhem

U bespaart slim door uw meubelen te laten stofferen. Het verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt dat u de meubelen moet vervangen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo zorgt deze meubelstoffeerder dat u in Arnhem de hoge kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten. Met ons netwerk van betrouwbare leveranciers weten we daarnaast niet alleen dat de kwaliteit hoog is, maar ook dat de prijs erg aantrekkelijk is. Onder deze leveranciers vindt u onder meer de meest toonaangevende leerlooierijen in Nederland.

Met een ruime keuze in materialen is het misschien een beetje overweldigend wat er allemaal mogelijk is. Al sinds 1965 werkt Stoffeerderij HARPA met vrijwel iedere vorm van vulling en bekleding. Met deze kennis staan wij u graag bij in het maken van een besluit. Vulling en materiaalkeuze kunnen precies worden afgestemd op uw persoonlijke omgeving en levensstijl. Zo krijgt u altijd honderd procent waar voor uw geld. Voor bedrijven kunnen we bovendien op grote schaal aan de slag. Geef uw kantoor een persoonlijke touch met meubilair in bedrijfskleuren. Deze meubelstoffeerder helpt u in Arnhem een unieke werkomgeving te creëren.

Ook uw boot of caravan kan door ons netjes onder handen genomen worden. Wij maken probleemloos stoffering voor nagenoeg elke omgeving. Met name caravans zijn berucht om de beroerde kwaliteit van de zittingen. Met duurzame en hoogwaardige materialen helpen wij uw caravan hier boven te staan. Een goede vulling van koudschuim of Pantera doet hier al wonderen. Met een net stukje afwerking geeft u de caravan ook gelijk een mooi stukje extra stijl.

Stoffeerderij HARPA, geen klus is te groot

Met een uitgebreide kennis van stoffering en een lange lijst vertrouwde leveranciers zijn wij de beste keuze voor uw project. Van een paar stoelen tot al het meubilair in uw kantoorpand, wij gaan nauwgezet voor u te werk om het beste resultaat te leveren. Met wat foto’s, verstuurd via WhatsApp, kunnen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte geven. De prijs op deze offerte staat vast, zodat u geen vervelende verrassingen te wachten staan. Met deze goede service hebben wij in de afgelopen vijftig jaar een enorme lijst tevreden klanten opgebouwd. Neem contact op of kom een keertje langs en zie wat deze meubelstoffeerder voor u in Arnhem kan doen.

Meubelstoffeerderij Arnhem Meubelstoffeerderij Arnhem Meubelstoffeerderij Arnhem
Geverifieerd door MonsterInsights